Om at bo i København, men gerne vil løbe i skov...

Tanker om denne blog

Godmorgen!

10501341_10152178877192592_884991955_n

Jeg har tænkt over, hvad der egentlig skal ske med denne blog.  Hvad skal den handle om og hvad skal den bruges til?
Først og fremmest ønsker jeg, at skabe fokus på løb – men ikke bare “almindelig” landevejsløb, men løb af den mere udfordrede art, såsom orienteringsløb, trailløb og adventurerace – herunder også mountainbike.
Derudover vil jeg gerne vise, at det ikke kun er mænd som dyrker den slags sport, men også dyrkes af “pæne” piger. Jeg må indrømme at jeg synes, at der er alt for mange kvindelige “pusse-nusse” blogs omkring løb og sundhed. Jeg synes derfor, at der mangler noget mere “aktion” for kvinder.

Med denne blog drømmer jeg om, at skabe et forum for kvinder, som er interesseret og dyrker trailløb, adventurerace, kører mountainbike og løber orienteringsløb. Jeg ønsker at vi kan dele erfaringer og få os en tøsesnak – i en ellers mandlig sportsverden.

Derudover håber jeg at virksomheder, som for eksempel Salomon, Garmin, Trimtex og Polar, har mulighed for at bidrage med input til bloggen. For eksempel råd, vejledning og test af forskellige sportsprodukter.

Har I nogle gode forslag til denne blog?

God lørdag, Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at bo i København, men gerne vil løbe i skov...