De dage...

Om at bo i København, men gerne vil løbe i skov…

Jeg bor i København – og elsker det virkeligt, men det er noget svært at dyrke ens interesser, når der er et stykket ud til skovene. Det kræver i hvert fald planlægning.

Hver mandag er jeg træner i Allerød, hvilke har nogle gode skove, som træningen foregår i. Jeg ville ønske at jeg havde mere tid til at cykle til mountainbike, da jeg nok (kun) kommer ud 1-2 gange om måneden.

Jeg har prøvet at danne mig et overblik over træningssteder i og omkring København, hvor man kan løbe på skovstier:

  • Geelskov, nord for København. Kræver en lille cykeltur (eller togtur) på ca. 12-14 km. Men det er en stor skov med dejlige bakker.
  • Amager Fælled. Afhængig af hvor man bor i Købehavn, kan man sagtens løbe hertil. I skoven er der rig mulighed for at løbe på store og små skovstier.
  • Området omkring Bagsværd og Lyngby Sø. Det er virkelig et skønt naturområde, hvor der også er mulighed for længere ture i bakket terræn. Fra indre by er der ca. 12 km., som kan tages på cykel (dejlig opvarmning) eller i tog.
  • Utterslev mose i NV. Selvom der en del asfalt veje omkring mosen, så er der også mulighed for at løbe langs mindre stier.
  • Ermelunden (og Dyrehaven). Ligger ved Klampenborg nord på indre by. Her er der også rig mulighed for længere ture i skoven.

God tur!

/Camilla

løbetøj

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De dage...