Hytteost

COLOR RUN *Copenhagen

I morgen går det løs til Color Run i Copenhagen ! Colorrun

Min tidligere kollega er så heldig at være organisator bag konceptet – hvilket jeg tror er en super sjov fornøjelse 🙂

Er du klar til dit livs gladeste 5 kilometer?
Zulu The Color Run er den sjoveste dag med løb, farver, udklædning, dine bedste venner og vild musik! Alle kan være med, Det er lige meget om du er i dårlig form. Er du 97? Du kan være med! Zulu The Color Run er et sjovt løb for ALLE. Lige meget om du er en erfaren løber eller aldrig har løbet før i dit liv, vil vi garantere dig, at du får en helt vild dag og en masse gode oplevelser.

Herning, København og Odense!
Vi kommer henover sommeren 2014 til 3 byer rundt om i Danmark, nemlig København d. 15. juni, Herning d. 22. juni og Odense d. 7. september. Vi lover dig: Det bliver sjovt og uforglemmeligt. Tilmeldingen er åben nu, du køber din billet hos Billetto. Du kan spare på billetten ved at oprette et hold med dine venner! Hop ind på Billetto og kom igang! Du kan oprette dig selv til at begynde med. Derefter sender du dit holdnavn til dem, du gerne vil ha’ med på holdet. Så kan de selv melde sig til. Du kan også købe en særlig billet, hvor du støtter op om vores charity-partner Kræftens Bekæmpelse.

Læs mere og meld dig til her: http://thecolorrun.dk/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hytteost