COLOR RUN *Copenhagen

Klub eller træn selv?

Der er mange muligheder i København for at træne selv eller melde sig ind i en løbeklub. Valget er mange, og det gælder om at være bevidst om hvilke måde der er bedst for en selv at træne på. Hvad motivere mig? – løb med andre eller alene?

Derudover er der nogle praktiske faktorer som spiller ind, såsom; hvis du løber i klub koster det penge at være medlem af klubben, der er træning på faste tidspunkter og du følger (ofte) et fast program. Samtidig får du rigtig meget igen den anden vej; kammeratskab, nogle som kan hjælpe dig med at motivere dig til at løbe stærkere og det kan være nemmere at komme af sted til træning, hvis man ved at man har en aftale.

På denne her hjemmeside kan man finde et hav af løbeklubber i København og omegn: http://marathonguiden.dk/lobskalender/lobeklubber-i-danmark/

Udover dem som står på listen, så kender jeg til løbe fællesskabet NBRO Runners. De afholder gratis træning hver dag. Og starter fra Kaffesalonen ved søerne. Du kan læse mere om dem på Facebook.

Jeg er selv med i et orienteringsløbe fællesskab som hedder Orienteering Runners – Copenhagen, hvor vi afholder træning hver torsdag i forskellige parker og skove omkring København. Det skal være let og tilgængeligt at komme til træning for os.

10423442_10152142931757592_757227389_n

Kender du til nogle løbeklubber/fællesskaber?

God søndag derude! /Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COLOR RUN *Copenhagen